Workshop paaldansen, aerial silks of hoop

Ideaal voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Boek een workshop

  Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, (kinder)verjaardag of iets anders te vieren en op zoek naar een originele manier om dat te doen?
  Kies dan voor een workshop bij Pole Dance Factory Amsterdam.

  Aanbod

  Paaldansen

  Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding van een professioneel docente diverse basis tricks. Zitten en klimmen in de paal en diverse draaien rondom de paal komen aan bod en wie weet zijn jullie er ook al klaar voor om ondersteboven te gaan. De basis goed onder de knie? Dan leert de docent jullie een choreo waarbij je je heels mag aantrekken. Plezier gegarandeerd!

  Aerial Silks / Aerial Hoop

  Aerial Silks is een vorm van luchtacrobatiek waarbij je diverse tricks doet met behulp van de lange doeken. Bij Aerial Hoop hang je in een hoepel aan een touw in de lucht en leer je de mooiste poses en transities. Tijdens deze uitdagende workshops leer je de basistechnieken van Aerial Silks of Hoop. Voor deze workshop raden we aan dat je beschikt over wat basiskracht.

  Chair Dance

  Tijdens deze workshop leer je hoe je sexy en sensueel danst en beweegt, waarbij je een stoel gebruikt als attribute. Er wordt ingegaan op verschillende danstechnieken en jullie leren een leuke en sexy choreografie met de stoel als middelpunt. Wie weet verleidt de toekomstige bruid haar geliefde wel met haar nieuwe skills!

  Twerk

  Leer om je lichaam op een vrouwelijke en sensuele manier te bewegen. Onze docente leert je de basistechnieken die nodig zijn om goed te kunnen twerken. Tevens leer je een choreografie waarbij twerk en dancehall moves met elkaar worden gecombineerd. Deze workshop heeft een hoge fun factor!

  Tarieven

  Voor meer information over prijzen van de verschillende workshops, neem contact met ons op via het contactformulier.

  Boek een workshop