Workshops bij PDFA

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, (kinder)verjaardag of iets anders te vieren en op zoek naar een originele manier om dat te doen? Kies dan voor een workshop Paaldansen, Aerial Silks of Aerial Hoop bij Pole Dance Factory Amsterdam. We hebben diverse soorten workshops paaldansen, van beginners tot Exotic Pole op hakken en van paaldansbootcamp tot een paaldansworkshop helemaal afgestemd op kinderen, alles is mogelijk en plezier gegarandeerd! Heb je een leuk idee en ben je benieuwd of het mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met je mee.

Bekijk onze workshops

Workshop aanvragen


  Aanbod

  Paaldansen

  Paaldansen

  Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding van een professioneel docente diverse basismoves van paaldansen. Zitten en klimmen in de paal en diverse draaien rondom de paal komen aan bod. Wie weet hang je straks ook wel ondersteboven. De basis goed onder de knie? Dan leert de docent jullie een choreo waarbij je je high heels mag aantrekken. Plezier gegarandeerd!

  Aerial Silks / Hoop

  Aerial Silks / Hoop

  Net als paaldansen wordt ook aerial silks en hoop steeds populairder. Aerial silks is een vorm van luchtacrobatiek waarbij je diverse tricks doet met behulp van de lange doeken. Bij hoop hang je in een hoepel aan een touw in de lucht en leer je de gaafste drops, poses en transities. Zorg dat je knieën(legging) en bovenlichaam (T-shirt) bedekt zijn tijdens deze workshops.

  Chair Dance

  Chair Dance

  Tijdens deze workshop leer je hoe je sexy en sensueel danst en beweegt, waarbij je een stoel gebruikt als attribute. Er wordt ingegaan op verschillende dans technieken en jullie leren een leuke en sexy choreografie met de stoel als middelpunt. Wie weet verleidt de toekomstige bruid haar geliefde wel met haar nieuwe skills!

  Twerk

  Twerk

  Leer om je lichaam op een vrouwelijke en sensuele manier te bewegen en leer een choreografie waarbij twerk en dancehall moves met elkaar worden gecombineerd. Geniet van het dansen, deze workshop heeft een hoge fun factor! Vergeet niet je kniebeschermers en sneakers mee te nemen.

  Tarieven

   

  Voor meer information over prijzen van de verschillende workshops, neem contact met ons op via het contactformulier.