FAQ


FAQ M.B.T. MEMBERSHIPS & EVERSPORTS

Hoeveel weken van te voren kan ik een les reserveren?
Je kunt jouw lessen tot 3 weken van te voren reserveren via Eversports voor zowel PDFA-Oost als PDFA-Noord of in de Eversports app.


Kan ik met mijn abonnement lessen boeken op jullie beide locaties?
Ja, je kunt deelnemen aan lessen op onze beide locaties: PDFA-Oost en PDFA-Noord.

Kan ik verschillende lessoorten boeken met mijn abonnement?
Ja, met jouw abonnement kun je van ons volledige lesaanbod gebruik maken. Houdt er wel rekening mee dat je uitsluitend lessen boekt die aansluiten bij jouw niveau.


Kan ik niet-gebruikte les credits van mijn abonnement meenemen naar de volgende maand?
Nee, je kunt lescredits niet meenemen naar de volgende kalendermaand.


Hoe kan ik mijn abonnement ophogen?
Wanneer je je abonnement wilt ophogen stuur dan een e-mail naar info@pdfamsterdam.com De ophoging is voor een minimale periode van 3 maanden.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
Je kan je abonnement beëindigen door een e-mail te sturen naar info@pdfamsterdam.com. Je abonnement is pas te beëindigen na afloop van de initiële looptijd van je abonnement (3, 6 of 12 maanden). Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

Kan ik mijn abonnement pauzeren?
Je kan je abonnement voor één kalendermaand pauzeren wanneer je een bronze of silver card hebt voor een minimale periode van 12 maanden of bij een gold, platinum of diamond card. Je kan maar één keer per 12 maanden je abonnement pauzeren.

Hoe kan ik mijn betalingsmethode wijzigen van creditcard naar SEPA (automatisch incasso).
Stuur een e-mail met jouw verzoek, IBAN nummer en naam rekeninghouder naar info@pdfamsterdam.com en wij zullen de betalingswijze voor je aanpassen. Wanneer je betaalt via SEPA wordt het abonnementsgeld afgeschreven rond de 5e van de maand.

Hoe kan ik mijn reservering voor een les annuleren?
Je kunt jouw reservering annuleren in het menu “boekingen” in jouw Eversports profiel. Wanneer je dit uiterlijk 6 uur voor de start van de les doet, dan behoud je jouw lescredit. Het aantal plekken in de lessen is beperkt, dus annuleer jouw reservering alsjeblieft op tijd, wanneer je het niet redt om bij de les aanwezig te zijn.

Is er een wachtlijst als de les is volgeboekt?
Wanneer een les is volgeboekt kun je jezelf op de wachtlijst zetten voor de desbetreffende les. Dit kan in de Eversports app (dit is niet mogelijk in je webbrowser). Je zult vervolgens een push notificatie ontvangen als er een plekje vrijkomt.

FAQ ALGEMEEN

Kan je bij beide locaties gratis parkeren?
Bij PDFA-Noord is het parkeren gratis. Bij PDFA-Oost geldt van maandag t/m vrijdag van 09:00-19:00 betaald parkeren. Het tarief is € 0,10 per uur voor de eerste 3 uur. Daarna wordt het uurtarief € 3,50.

FAQ M.B.T. LESSEN

Heb ik ervaring nodig om deel te nemen aan een les paaldansen, aerial silks of aerial hoop?
Nee, dit is niet nodig. De basistechnieken leer je in de beginners lessen. Wanneer je die beheerst, kun je doorstromen naar een het volgende niveau. .


Moet ik sterk, lenig of sportief zijn om deel te nemen aan een les bij Pole Dance Factory Amsterdam?
Nee, dit is niet nodig. Naarmate je meer lessen volgt, zal je sterker en leniger worden. In onze lessen werk je namelijk aan je kracht, lenigheid en algemene fitheid.


Moet ik sterk, lenig of sportief zijn voor paaldansen/aerial silks/aerial hoop?
Nee, dit is niet nodig. Naarmate je lessen volgt, merk je dat je snel sterker en leniger wordt. Met paaldansen werk je namelijk aan je kracht, lenigheid en algemene fitheid. Ook bij silks en hoop lessen komen deze aspecten aan bod. 


Ben ik te jong/oud om deel te nemen aan een lessen bij Pole Dance Factory Amsterdam?
Iedereen is welkom bij de Pole Dance Factory Amsterdam. Als je jonger bent dan 18 jaar, heb je wel de goedkeuring van je ouders nodig. Niemand is te oud om een nieuwe sport te leren, wij willen paaldansen en de aerial disciplines voor iedereen toegankelijk maken. Twijfel je nog om bepaalde redenen? Neem dan contact met ons op.


Wat voor kleding moet ik aan tijdens paaldansen?
Voor paaldansen heb je de grip van je huid nodig. Met te veel kleding heb je geen grip in de paal. Als je deelneemt aan de pole beginners 1 lessen, adviseren we je een kort sportbroekje en een t-shirt of sporttop te dragen. Je hoeft geen schoenen aan. Paaldansen doe je op je blote voeten. Voor de exotic pole lessen wordt het dragen van Pleaser shoes (speciale hakken voor paaldansen) aangeraden. Bij de Pole Dance Factory verkopen we Pleasers in alle soorten en maten. Wanneer je doorstroomt naar pole beginners 2, dan raden we je aan om een sporttop te dragen waarbij je buik ontbloot is. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen tijdens de warming up. Smeer geen bodylotion en/of handcrème op de dag dat je gaat paaldansen. Hierdoor zal je wegglijden en geen grip hebben. Doe ook sieraden, zoals ringen en armbandjes af.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens aerial silks/aerial hoop?
Voor aerial silks en aerial hoop draag je kleding die strak om je lichaam zit. Denk hierbij aan een lange legging en een aansluitend shirt met korte of lange mouwen, zodat je oksels niet ontbloot zijn. Tijdens het beoefenen van deze disciplines moet je huid juist bedekt zijn, zodat de silks of hoop niet langs je huid kan schuren. Schoenen zijn voor zowel aerial silks als hoop niet nodig. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen tijdens de warming up.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens exotic essentials, exotic floorwork en sensual flow?
Voor de lessen exotic essentials, exotic floorwork en sensual flow, kan je het beste een legging aan doen. Neem ook kniebeschermers mee en Pleasers shoes of andere hakken. Mocht je geen hakken hebben, neem dan sokken mee. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens twerk?
Voor de twerk lessen is het aan te raden een loszittend kort broekje aan te doen en sneakers. Neem ook kniebeschermers mee. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen.