FAQ

FAQ membership & Eversports

Je kunt jouw lessen tot 3 weken van te voren reserveren via Eversports voor zowel PDFA-Oost als PDFA-Noord of in de Eversports app.

Ja, je kunt deelnemen aan lessen op onze beide locaties.

Met jouw abonnement kun je van ons volledige lesaanbod gebruik maken. Houdt er wel rekening mee dat je uitsluitend lessen boekt die aansluiten bij jouw niveau.

Nee, je kunt les credits niet meenemen naar de volgende kalendermaand.

Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@pdfamsterdam.com De ophoging is voor een minimale periode van 3 maanden.

Je kan je abonnement beëindigen door een e-mail te sturen naar info@pdfamsterdam.com. Je abonnement is pas te beëindigen na afloop van de initiële looptijd van je abonnement (3, 6 of 12 maanden). Houd rekening met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Je kan je abonnement voor één kalendermaand pauzeren wanneer je een bronze of silver card hebt voor een minimale periode van 12 maanden. Je kan maar één keer per 12 maanden je abonnement pauzeren.

Je kunt jouw reservering annuleren in het menu “boekingen” in jouw Eversports profiel. Wanneer je dit uiterlijk 6 uur voor de start van de les doet, dan behoud je jouw lescredit. Het aantal plekken in de lessen is beperkt, dus annuleer jouw reservering alsjeblieft op tijd, wanneer je het niet redt om bij de les aanwezig te zijn.

Wanneer een les is volgeboekt kun je jezelf op de wachtlijst zetten voor de desbetreffende les. Dit kan in de Eversports app (dit is niet mogelijk in je webbrowser). Je zult vervolgens een push notificatie ontvangen als er een plekje vrijkomt.

FAQ m.b.t. Lessen

Nee, dit is niet nodig. De basistechnieken leer je in de beginnerslessen. Wanneer je die beheerst, kun je doorstromen naar een het volgende niveau.

Nee, dit is niet nodig. Naarmate je meer lessen volgt, zal je sterker en leniger worden. In onze lessen werk je namelijk aan je kracht, lenigheid en algemene fitheid.

Voor paaldansen heb je de grip van je huid nodig. Als je deelneemt aan de Pole beginners 1 lessen, adviseren we je een kort sportbroekje en een t-shirt of sporttop te dragen. Je hoeft geen schoenen aan. We dansen op blote voeten. Voor de Exotic Pole lessen wordt het dragen van Pleaser shoes (speciale hakken voor paaldansen) aangeraden. Bij de Pole Dance Factory verkopen we Pleasers in alle soorten en maten. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen tijdens de warming up. Smeer geen bodylotion en/of handcrème op de dag dat je gaat paaldansen. Hierdoor zal je wegglijden en geen grip hebben. Doe ook sieraden, zoals ringen en armbandjes af.

Draag kleding die strak om je lichaam zit. Denk hierbij aan een lange legging en een aansluitend shirt met korte of lange mouwen, zodat je oksels niet ontbloot zijn. Tijdens het beoefenen van deze disciplines moet je huid juist bedekt zijn, zodat de silks of hoop niet langs je huid kan schuren. Schoenen zijn voor zowel Aerial Silks als Hoop niet nodig. I.v.m. de hygiëne is het tevens verplicht een handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen tijdens de warming up.

FAQ Algemeen

Bij PDFA-Noord is het parkeren gratis. Bij PDFA-Oost geldt van maandag t/m vrijdag van 09:00-19:00 betaald parkeren. Het tarief is € 4,50 per uur.  In het weekend kun je gratis parkeren.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt altijd even mailen naar info@pdfamsterdam.com