Workshop bring your buddy | 18 mei


Iedereen heeft wel een vriend of familielid, die stiekem altijd al een keer een paaldansles wil proberen, maar niet durft. Je kent de excuses wel: ‘Ik ben niet sterk genoeg’, ‘ik ben niet lenig genoeg’, ‘ik ben te oud’, ‘ik wil niet de enige man in de les zijn’…. Gelukkig hebben we hiervoor de oplossing: neem hem of haar mee naar de bring your buddy workshop! Leeftijd is niet belangrijk. Iedereen kan de basistechnieken van paaldansen leren. We focussen op basisdraaien, klimmen, zitten, onderste boven hangen in de paal en natuurlijk enkele duo oefeningen. Aan het einde van de les zal iedereen verslingerd zijn aan paaldansen! En bonus: jij kan degen die je meeneemt even laten zien wat je allemaal kan. Samen paaldansen is veel leuker!
Paaldanservaring is dus niet verplicht voor deze workshop. Leeftijd en fitheid zijn niet belangrijk, maar natuurlijk moet je wel in goede gezondheid zijn.

Wanneer: Zaterdag 18 mei 2019
Tijd: 14:30-16:00
Docent: Anouk Blom
Prijs: € 29,50 p.p.
Locatie: PDFA-Oost

Schrijf je hier in