Workshop Exotic pole | 4 mei


14:30 – 16:00 Exotic Pole – Beginners
In deze 1,5 uur durende workshop leer je de verschillende technieken van exotic pole.
Je zal ook een choreografie aangeleerd krijgen, waarbij dans gecombineerd worden met tricks en floorwork. Hierbij is het doel om bewegingen met elkaar te verbinden en flow te krijgen in het dansen om de paal. Voel je nog vrouwelijker, sexiër en zelfverzekerder worden! Voor deze workshop is minimaal pole beginners 1 vereist.

16:30-18:00 Exotic Pole – Advanced
In deze 1,5 uur durende workshop gaan we dieper in op technieken uit het exotic paaldansen. Wanneer je al wat ervaring hebt in exotic pole en je bent gewend een choreografie aan te leren, dan is dit de workshop voor jou! Je zal een choreografie aangeleerd krijgen waarin dans gecombineerd wordt met tricks en floorwork. De focus zal liggen op het combineren van floorwork en tricks met flow in de paal.

Vergeet niet je pleasers en kniebeschermers mee te nemen!

Wanneer: Zaterdag 4 mei 2019
Docente: Tatjana van Onna
Prijs: € 29,50 (per workshop)
Locatie: PDFA – Oost

Schrijf je hier in