Workshop work the room by Josh Taylor | 17 maart


Tijd om aan de slag te gaan! Dansen is vrijheid en het is tijd om dat te beleven. Raak besmet met de unieke DGAF energie van Josh. Work the Room is een 1,5 uur durende workshop waarin je exotic bewegingen maximaal zal ervaren. Na de warming up op hakken, leer je een sexy choreography. Een “do not give a shit” houding wordt van harte aanbevolen..

Josh Taylor heeft meer dan 10 jaar ervaring in paaldansen. Hij houdt van dansen; hoe het eruit ziet, hoe het voelt en hoe het bijdraagt aan zijn leven. Hij is toegewijd aan het delen van zijn passie met anderen. Josh heeft op veel grote internationale studio’s lessen en workshops gegeven, op wel 6 verschillende continenten. Josh staat bekend op zijn precieze manier van lesgeven en zijn enthousiaste energie tijdens in de studio.

Voor deze workshop is op zijn minst pole beginners 1 niveau vereist.

Wanneer: Zondag 17 maart 2019
Tijd: 17:30-19:00
Docent: Josh Taylor
Prijs: € 49,50
Locatie: PDFA – Oost

Schrijf je hier in