Workshop contemporary floorwork | 9 februari


In deze 1,5 uur durende workshop leer je diverse technieken uit contemporary floorwork. Je zal enkele korte choreografieën aangeleerd krijgen waarbij verschillende grondrollen en andere technieken op de vloer aan bod zullen komen. Leer jezelf vloeiend voort te bewegen over de vloer. Dit kan je natuurlijk ook weer goed gebruiken bij het samenstellen van een nieuwe paaldansroutine.

Maria Kuchowicz danst al vanaf haar vijfde en is een modere danseres in hart en nieren. In Polen volgde ze negen jaar lang een professionele opleiding bij de Nationale Ballet Academy. Ze vervolgde haar opleiding aan de Brucker Private University in Linz, Oostenrijk. De afgelopen jaren treedt ze nog regelmatig met moderne stukken op in theaters en is ze ook moderne dans met paaldansen gaan combineren. De paal wordt niet gebruikt, dus ervaring in paaldansen is niet vereist.

Wanneer: Zaterdag 9 februari 2019
Tijd: 15:30 – 17:00
Docente: Maria Kuchowicz
Prijs: € 29,50
Locatie: PDFA-Oost

Schrijf je hier in