Workshop Exotic pole | 16 Juni


13:30 – 15:00 Exotic Pole – Beginner/Intermediate
In deze 1,5 uur durende workshop maak je leer je verschillende technieken van Exotic Pole.
Je zal ook een choreografie aangeleerd krijgen, waarbij dans gecombineerd worden met tricks en floorwork. Hierbij is het doel om bewegingen met elkaar te verbinden en flow te krijgen in het dansen om de paal. Voel je nog vrouwelijker, sexier en zelfverzekerder worden! Voor deze workshop dien je minimaal de basisdraaien van het paaldansen te beheersen.

15:30-17:00 Exotic Pole – Intermediate/Advanced
In deze 1,5 uur durende workshop gaan we dieper in op technieken uit het Exotic paaldansen. Wanneer je al wat ervaring hebt in exotic pole en je bent gewend een choreografie aan te leren, dan is dit de workshop voor jou! Je zal een choreografie aangeleerd krijgen waarin dans gecombineerd wordt met tricks en floorwork. De focus zal liggen op het combineren van floorwork tricks met flow in de paal.

Vergeet niet je pleasers en kniebeschermers mee te nemen!

Wanneer: Zaterdag 16 juni 2018
Docente: Tatjana van Onna
Prijs: € 29,50 (per workshop)
Locatie: PDFA – Noord

Schrijf je hier in!