Power pole, Artistic Yoga en meer...vanaf oktober 2015

Goed nieuws voor al jullie pole, aerial én yoga junkies: de Pole Dance Factory Amsterdam trekt een nieuw blik lessen open dit najaar.

Naast de onlangs geïntroduceerde reguliere aerial silks en hoop lessen zullen er vanaf oktober 2015 meer nieuwe lessen op het rooster komen! Er komen extra beginners 1 en 2 lessen op vrijdag ochtend en avond en zondag ochtend. Verder komt er een extra sexy pole les op woensdag en introduceren we 2 spiksplinternieuwe lessen:

Op vrijdag ochtend is het lekker wakker worden met Artistic Yoga. In deze les train je kracht, lenigheid, concentratie en coördinatie en pas je deze elementen toe in een routine die op muziek zal worden uitgevoerd.

Op zondag ochtend kun je lekker knallen bij Power pole, een les die zich richt op de ontwikkeling van spierkracht en uithoudingsvermogen, je bouwt conditie op en kunt zo langer in de paal blijven. Ook werk je aan het verbeteren van de klassieke power technieken zoals shouldermounts, handsprings en deadlifts en power tricks zoals de Ayesha en Iron X.

Buiten deze extra en nieuwe lessen zullen er nog wat andere rooster wijzigingen zijn. Zo zal de open training niet langer op vrijdag, maar op zondag middag van 13:00u tot 15:00u plaatsvinden, houdt voor deze en andere wijzigingen de komende tijd de website goed in de gaten of bekijk het lesrooster