PDFA valt in de prijzen tijdens Pole Art 2015!

Het zal jullie niet ontgaan zijn, gespannen gezichten, bont en blauwe benen, ingetapete schouders en overvolle open trainin uurtjes…na maanden van voorbereiding was het dit weekend dan eindelijk zover: de langverwachte Dutch en International Pole Art Championships vonden plaats en de Pole Dance Factory Amsterdam was goed vertegenwoordigd zowel in het publiek als bij de deelnemers. 

Op zaterdag werd er gestreden voor de Best Pole Art Act van alle Nederlandse deelnemers en vielen vele van ons al in de prijzen.

Zo won Eunice van Es 3e plek bij de categorie Amateurs en Feliz Eykenhof won niet alleen de prijs voor het beste kostuum maar ook de 2e plek bij de Amateurs. Verder won Juul de Metz 1e plek bij de Semi-Professionals, Gabriela en Phiranan wonnen 1e plek bij de Duo’s de prijs voor beste pole tricks en Tatjana van Onna won 1e plek bij de Champions!

Op zondag werd het level een tandje opgeschroefd en streden onze soldiers tegen de internationale top van hun categorie. Ook hier eindigde het Pole Dance Factory Amsterdam team grotendeels op het podium: Gabriela en Phiranan kregen internationaal de 3e plek bij de Duo’s, Juul werd 1e bij internationale Semi-Profs en Tatjana sleepte een 2e plek binnen bij de snoeiharde categorie Champions.

We hebben een nieuw plankje in de studio moeten op hangen om alle prijzen kwijt te kunnen. Wat zijn we trots op onze studio.

Eunice, Feliz, Gabriela, Phiranan, Juul en Tatjana heel hartelijk gefeliciteerd! We zijn ook waanzinnig trots op onze andere deelnemers Anouk, Richard, Hillary, Yildiz en Ilona, jullie zijn onze bikkels! Laten we tenslotte alle helden bedanken die de deelnemers uren en uren achter elkaar met onvermoeid enthousiasme hebben aangemoedigd en toegejuicht, dank je wel voor de fantastische steun!