WORKSHOP FLEXIBILITY, ACTIVATE | 28 april


In deze workshop zal circusartiest Anna Thomas-Henry je leiden door haar lenigheids regiem. Ze vindt het erg belangrijk dat je je lenigheid vergroot door tegelijkertijd ook je spieren te versterken en zo dus leniger te worden op een veilige manier. Tijdens deze 2 uur durende workshop werk je met technieken die je lenigheid vergroten terwijl je je lichaam dus in balans houdt. Wanneer je droomt van de perfecte balans tussen lenigheid en kracht, is dit de perfecte workshop voor jou!

Anna Thomas-Henry komt uit New York en is een artiest en coach in Tissu, Aerial Net, Handballance en Flexibility. Als artiest was ze in 2015 US Aerial Champion in Tissu en op dit moment werkt ze met verschillende evenementenbureau’s en doet ze meer artistieke shows met The Acrobatic Conundrum. Als coach was ze de Principal Aerial Coach op de School of Acrobatics and New Circus Arts Professional Prep Program (Seattle, USA).

Deze workshop is toegankelijk voor alle niveaus.
Wanneer: Zaterdag 28 april 2018
Tijd: 15:30 – 17:30
Docente: Anna Thomas-Henry
Prijs: € 50,-
Locatie: PDFA-Oost

Schrijf je hier in!