WORKSHOP DRILLS, SKILLS & EFFICIENCY ON FABRIC | 29 april


In deze 2 uur durende workshop zal circusartiest Anna Thomas-Henry je toegankelijke handvaten aanreiken om je aerial fabric technieken te verbeteren en je vervolgens leren deze technieken toe te passen bij nieuwe trucs. Leer slim te werken, verwijder die vermoeiende extra bewegingen en wees de baas over de silks! Voor deze workshop moet je met gemak kunnen klimmen naar een invert bovenin de silks en op zijn minst één drop beheersen.

Anna Thomas-Henry komt uit New York en is een artiest en coach in Tissu, Aerial Net, Handballance en Flexibility. Als artiest was ze in 2015 US Aerial Champion in Tissu en op dit moment werkt ze met verschillende evenementenbureau’s en doet ze meer artistieke shows met The Acrobatic Conundrum. Als coach was ze de Principal Aerial Coach op de School of Acrobatics and New Circus Arts Professional Prep Program (Seattle, USA).

Wanneer: Zondag 29 april 2018
Tijd: 14:30 – 16:30
Docente: Anna Thomas-Henry
Prijs: € 50,-
Locatie: PDFA-Oost

Schrijf je hier in!