WORKSHOP HAND BALANCING & PARTNER ACRO | 26 AUGUSTUS


Sta jij graag op je handen en wil je graag leren hoe je met een partner kan balanceren? Dan is deze workshop wat voor jou! Tijdens deze 1,5 uur durende workshop ligt de focus op verschillende technieken om beter te worden in je handstanden. Leer om je gewicht effectief te gebruiken om bewegingen en transities vloeiend en gemakkelijk te laten verlopen. Let op: We organiseren 2 workshops voor beginners en gevorderd. Wanneer je mee wilt doen met de “advanced” workshop moet je in staat zijn om zelfstandig een handstand te kunnen opgooien, of dit “bijna” te kunnen Tevens gaan we dieper in op diverse technieken uit Partner Acrobatics. Hier leer je hoe je met je partner door gebruik te maken van elkaars balans, kracht en souplesse tot uitdagende figuren kan komen. Ontwikkel je non-verbale vaardigheden en leer elkaar te vertrouwen.

Maddy Landi (USA) begon met dansen toen hij drie jaar was. Hij beoefende meerdere dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz, latin en hip-hop. Op zijn zestiende startte hij met het beoefenen van yoga en is hier nooit meer mee gestopt. Ook verdiepte hij zich in gymnastiek en partner acrobatiek en werd twee keer Wereldkampioen Cheerleading.

Wanneer: zaterdag 26 augustus
Workshop beginners: 13:00 – 14:30
Workshop advanced: 15:00 – 16:30
Docent: Maddy Landi
Prijs: € 24,50
Locatie: PDFA-Noord

Schrijf je hier in!